Op zoek naar een huurwoning in Gorinchem?

Op zoek naar een huurwoning in Gorinchem, of een winkelruimte in de binnenstad? Net buiten de drukte van de Randstad ligt de centraal gelegen oude vestingstad Gorinchem met iets meer dan 35.000 inwoners aan de Hollandse Waterlinie. Met haar gezellige historische kern en autovrije winkelstraten is ‘Gorkum’ een fijne stad om te wonen, winkelen en uit te gaan. Wie kiest voor wonen in Gorinchem geniet van de veelzijdigheid van de stad en profiteert van het grote aanbod winkels, restaurants, gezellige terrassen, voorzieningen en culturele activiteiten.

Huurwoningen in Gorinchem

Bij de Huren-In-groep vind je een groot aanbod particuliere huurwoningen in Gorinchem. Ben je op zoek naar een appartement in het centrum, een kleine knusse studio of een huis met een stadstuin in het bruisende hart van de stad? Of zoek je juist een eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Prettig wonen in een groene omgeving met winkels, scholen, kinderopvang, speeltuinen en voldoende parkeergelegenheid?

In ons dagelijkse wisselende aanbod vind je diverse soorten huurhuizen in Gorinchem binnenstad en in de wijken: Dalem, Gildenwijk, Gorinchem Oost, Haarwijk, Hoog Dalem, Laag Dalem, Lingewijk, Papland, Schelluinsestraat, Schotdeuren, Stalkaarsen en Wijdschild.

Particulier huren in Gorinchem

Je wilt betaalbaar wonen in Gorinchem maar komt niet in aanmerking voor een sociale huurwoning via de woningcorporatie? Omdat je nog niet lang genoeg ingeschreven staat of omdat je bruto jaarsalaris (net) te hoog blijkt. Bekijk ons aanbod beschikbare appartementen, studio’s en huizen die wij te huur aanbieden in de vrije sector en vind het huis dat bij je past.

Reageren op een huurwoning?

Een woning gevonden die voldoet aan je wensen? Je hoeft niet ingeschreven te staan als woningzoekende in Gorinchem om te kunnen reageren op een huis. Bij de Huren-In-groep hanteren we geen wachtlijsten. De aangeboden huizen zijn per direct te huur of in overleg. De getoonde huurprijzen zijn de bruto prijzen per maand exclusief gas, water en licht.

Heb je interesse in één van de woningen, reageer direct online en wij nemen contact met je op.

Een winkelpand huren in het centrum van Gorinchem?

Gorinchem heeft een aantrekkelijke stadskern waar mensen graag komen winkelen, eten, drinken en uitgaan. Het centrum met historische bezienswaardigheden en brede winkelaanbod trekken zowel inwoners als toeristen naar de stad. De lokale retail en horeca profiteren daarvan.
Naast huurwoningen bieden wij ook winkelpanden te huur aan met diverse vloeroppervlaktes en mogelijkheden. Je vindt onze bedrijfspanden op diverse locaties in de binnenstad van Gorinchem. Bekijk ons aanbod met grote en kleine winkels op A-locaties en B-locaties voor zowel retailketens als startende winkeliers.

Culturele stad met historische bezienswaardigheden

Cultuur in Gorinchem is genieten van een drankje op een terras bij het Stadhuisplein, bootjes kijken in de Lingehaven, struinen over de vestingwallen, met de watertaxi naar slot Loevestein, de Grote Toren beklimmen en genieten van het weidse uitzicht over Gorinchem en omstreken. Met historische bezienswaardigheden, diverse musea, een schouwburg, bioscoop, jaarlijkse feesten en festivals is er op cultureel gebied het hele jaar door veel te beleven in Gorinchem.

Centrale ligging Gorinchem

De gunstige centrale ligging van de stad zorgt ervoor dat Gorinchem makkelijk en goed bereikbaar is met de auto, het openbaar vervoer, op de fiets en zelfs per boot via de jachthaven.
De nabij gelegen aansluitingen op de snelwegen A15 en A27 zorgen er daarnaast voor dat je makkelijk alle kanten op kunt. Zo zit je al binnen 30 minuten in Utrecht, Rotterdam of Breda. Het trein- en busstation ligt op minder dan 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Overig aanbod huurwoningen in de regio

Op zoek naar een woning in de regio Gorinchem? Kijk ook eens bij ons overige aanbod huurwoningen in Tiel, Zaltbommel en Geldermalsen.