Op zoek naar een huurwoning in Tiel?

Op zoek naar een huurwoning in Tiel, of een winkelruimte in de binnenstad? Middenin het Gelderse Rivierenlandschap ligt één van de oudste middeleeuwse steden van Nederland met ruim 41.000 inwoners. Tiel, de stad van Flipje is een gastvrije, bruisende en ondernemende stad en het winkelhart van de Betuwe. Een fijne stad om in te wonen of ondernemen. De historische binnenstad met terrasjes in de zomer en autovrije straten maken Tiel een gezellige en sfeervolle stad om in te winkelen, wonen, een hapje te eten of een avondje uit te gaan.
Wie kiest voor wonen in Tiel geniet van de veelzijdigheid van de stad met een breed aanbod culturele activiteiten, voorzieningen en sporten. Omringd door prachtige natuur met bossen en boomgaarden is de stad ook voor natuurliefhebbers een centraal gelegen plek om te wonen.

Huurwoningen in Tiel

Bij de Huren-In-Groep vind je een groot aanbod particuliere huurwoningen in Tiel. Kijk je uit naar wonen in de binnenstad en ben je op zoek naar een huis of appartement in het centrum, of woon je liever in een wat ruimer opgezette wijk met veel groen, voorzieningen, gratis parkeergelegenheid en voldoende mogelijkheden voor kinderen om buiten te spelen?

In ons dagelijkse wisselende aanbod vind je diverse soorten huurhuizen in Tiel. Wij bieden particuliere woningen te huur aan in zowel het centrum Tiel-kern als in Tiel-Noord, Tiel-Zuid en in Wadenoijen en Kapel-Avezaath.

Particulier huren in Tiel

Je wilt comfortabel en betaalbaar wonen in Tiel maar komt niet in aanmerking voor een sociale huurwoning via de woningcorporatie? Omdat je nog niet lang genoeg ingeschreven staat of omdat je bruto jaarsalaris (net) te hoog blijkt. Bekijk ons aanbod beschikbare appartementen, studio’s en eengezinswoningen in de vrije sector en vind het huis dat bij je past.

Reageren op een huurwoning?

Een woning gevonden die voldoet aan je wensen? Je hoeft niet ingeschreven te staan als woningzoekende om te kunnen reageren op een huis. Bij de Huren-In-Groep hanteren we geen wachtlijsten. De aangeboden huizen zijn per direct te huur of in overleg. De getoonde huurprijzen zijn de bruto prijzen per maand exclusief gas, water en licht.

Heb je interesse in één van de woningen, reageer direct online en wij nemen contact met je op.

Een winkelpand huren in het centrum van Tiel?

Tiel wordt gezien als hét winkelhart van de Betuwe en trekt wekelijks een groot aantal mensen dat graag komt winkelen, een hapje eten of uitgaan. Het centrum met historische bezienswaardigheden zoals het Burgerweeshuis, de St Maartenskerk en de Waterpoort en het gevarieerde winkelaanbod met meer dan 200 winkels, trekken zowel inwoners als toeristen naar de stad.

Met een actieve ondernemersvereniging die sterk opkomt voor de collectieve belangen van winkeliers, ondernemers en vastgoedeigenaren en die veel activiteiten organiseert, heerst er in de binnenstad van Tiel een fijn klimaat om te ondernemen.

Naast huurwoningen bieden wij ook winkelpanden te huur aan met diverse vloeroppervlaktes en mogelijkheden. Je vindt onze bedrijfspanden op diverse locaties in de binnenstad van Tiel. Op A-locaties in de hoofdwinkelstraat zoals de Waterstraat met veel bekende merken en ketens. Liever een sfeervolle kleine locatie, dan bieden wij mogelijkheden aan in één van de gezellige zijstraten waar kleinschalige winkels, boetiekjes en speciaalzaken het aanbod bepalen.

Bekijk ons aanbod winkelpanden met grote en kleine winkels voor zowel grote retailers als kleine startende ondernemers.

Cultuur in Tiel, Flipje en Appelpop

Genieten van een drankje op het terras op Het Plein vlakbij de Waterpoort, of lekker uit eten in een van de restaurants op Het Korenbeursplein? Of liever struinen over de Groenmarkt met het standbeeld van Flipje, de mascotte van Tiel, naar de film of een toneelvoorstelling in de Schouwburg & Filmtheater het Agnietenhof. Met historische bezienswaardigheden, diverse musea, unieke jaarlijkse feesten en festivals zoals het Fruitcorso, Tiel pakt uit en Appelpop is er in Tiel het hele jaar veel te beleven op cultureel gebied.

Bereikbaarheid Tiel

Tiel is per auto goed bereikbaar via de A15 en diverse ontsluitingswegen. Ook met het openbaar vervoer, per fiets en zelfs per pontje vanuit Wamel als voetganger of fietser, kun je de stad goed bereiken. Het station van Tiel ligt in het centrum en biedt stoptreinen in de richting Utrecht en Arnhem.

Overig aanbod huurwoningen in de regio

Op zoek naar een particuliere huurwoning in de omgeving van Tiel? Kijk ook eens bij ons overige aanbod huurwoningen in Geldermalsen, Gorinchem en Zaltbommel.