Op zoek naar een huurwoning in Zaltbommel?

Op zoek naar een huurwoning in Zaltbommel, of een winkelruimte in de binnenstad? Ten zuiden van de Waal in de Bommelerwaard in Gelderland ligt het meer dan duizend jaar oude vestingstadje Zaltbommel met 12.000 inwoners. Wie over de Martinus Nijhoffbrug de stad in rijdt, herkent direct de stompe-toren-zonder-spits, ook wel bekend als de ‘Torenspits van Bi-Ba-Bommel’ uit een bekend liedje over Zaltbommel. Omringd met historische stadswallen, stadsmuren en eeuwenoude gevels heeft de binnenstad van Zaltbommel een sfeervolle uitstraling waar het prettig is om te winkelen of uit eten te gaan.

Huurwoningen in Zaltbommel

Bij de Huren-In-Groep vind je een groot aanbod particuliere huurwoningen in Zaltbommel. Wil je graag wonen in de sfeervolle binnenstad van Zaltbommel? Of liever in één van de aangrenzende groenere wijken nabij de uitvalswegen? Ben je een starter, ga je samenwonen, of ben je juist op zoek naar een grotere woning voor jou en je gezin? Wij bieden studio’s, appartementen en huizen te huur aan voor elk type huishouden.

In ons dagelijkse wisselende aanbod vind je diverse soorten huurhuizen in de Zaltbommel. Zowel in de binnenstad van Zaltbommel als in wijken van de voormalige gemeentes Kerkwijk en Brakel. Bekijk het aanbod huurwoningen in Zaltbommel voor een volledig overzicht met beschikbare huurhuizen in Aalst, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert-Noord, Nederhemert-Zuid, Nieuwaal, Poederoijen, Zaltbommel en Zuilichem.

Particulier huren in Zaltbommel

Je wilt graag wonen in een betaalbaar huurhuis in Zaltbommel, maar komt niet in aanmerking voor een sociale huurwoning via de woningcorporatie? Omdat je nog niet lang genoeg ingeschreven staat of omdat je bruto jaarsalaris (net) te hoog blijkt. Bekijk ons beschikbare aanbod huurwoningen in Zaltbommel met nieuwbouw appartementen, bestaande appartementen, studio’s en eengezinswoningen in de vrije sector en vind het huis dat bij je past.

Reageren op een huurwoning?

Een appartement of huis gevonden die voldoet aan je wensen? Je hoeft niet ingeschreven te staan als woningzoekende in Zaltbommel om te kunnen reageren op een huis. Bij de Huren-In-Groep hanteren we geen wachtlijsten. De aangeboden huizen zijn per direct te huur of in overleg. De getoonde huurprijzen zijn de bruto prijzen per maand exclusief gas, water en licht.

Heb je interesse in één van de woningen, reageer direct online en wij nemen contact met je op.

Een winkelpand huren in het centrum van Zaltbommel?

Zaltbommel heeft een kleine, gezellige stadskern. De sfeervolle uitstraling van de binnenstad met een gevarieerd aanbod aan winkels zorgt ervoor dat mensen er graag komen winkelen, eten, drinken en uitgaan.

In Zaltbommel bieden wij diverse winkelruimtes te huur aan met kleine en grote vloeroppervlaktes voor verschillende mogelijkheden. Op zoek naar een winkelpand in de hoofstraat of juist naar een kleine winkel met een specifieke geveluitstraling? Bekijk ons aanbod met beschikbare winkels voor zowel grote retailers als kleine of startende winkeliers.

Cultuuraanbod in Zaltbommel

Met haar prachtige oude stadswallen, historische gevels en ligging aan de Waal is het oude vestingstadje Zaltbommel een bron van inspiratie en vermaak voor liefhebbers van kunst, cultuur en natuur. Geniet vanaf de boulevard aan de Waalkade van het uitzicht over de Waal, bewonder het culturele erfgoed zoals de Sint Maartenskerk met de Torens van Bommel of bezoek Stadskasteel Zaltbommel met een collectie over het leven en werk van Fiep Westendorp. In de stad vind je verschillende musea, een theater en een bioscoop en kun je heerlijk uit eten gaan of een terrasje pakken bij één van restaurants of stadscafés.

Bereikbaarheid Zaltbommel

Zaltbommel is makkelijk en goed bereikbaar met de auto via de A2 en N322. Zo rijd je al in 20 minuten naar ’s-Hertogenbosch en je met een half uur in Utrecht. Ook via het openbaar vervoer, zowel met de trein als bus, is Zaltbommel goed te bereiken.

Overig aanbod huurwoningen in de regio

Op zoek naar een woning in de regio Zaltbommel? Kijk ook eens bij ons overige aanbod huurwoningen in Geldermalsen, Gorinchem en Tiel.